Uncategorized

Cara Print Gl Dari Hrmis

dokterandalan
Cara Print Gl Dari Hrmis Malayhj

Cara Print Gl Dari Hrmis Malayhj

Tatacara untuk print gl melalui hrmis . login hrmis pengurusan saraan, faedah dan ganjaran > pengurusan perubatan > fungsi > penyediaan surat pengesahan diri dan pengakuan pegawai > pemilik kompentensi (klau utk ahli keluarga :heavy check mark: tambah maklumat tanggungan) klik tambah pilih salah 1 nama tanggungan yg terpapar simpan > di nama hospital click…. Tatacara print gl melalui hrmis. 1. log in hrmis. 2. di menu pengurusan saraan, faedah dan ganjaran. 3. klik pengurusan perubatan. 4. fungsi— penyediaan surat pegesahan diri dan pengakuan pegawai. 5. klik pemilik kompetensi. 6. klik ok. tanda “tambah maklumat keluarga” jika pesakit adalah ibu ayah, suami isteri dan anak anak bawah 18. Cara print gl kerajaan dengan mudah dan dapatkannya melalui handphone saja dengan menggunakan aplikasi egl hrmis. sekejap je siap!. Cara jana eguarantee letter(gl)guna hrmis 2.0 bagi yang ingin mendapatkan guarantee letter pula, tidak perlu login hrmis melalui laman utama kerana fungsi ini memerlukan telefon bimbit. pastikan smartphone anda mempunyai aplikasi pdf reader untuk mengelakkan masalah tidak dapat jana egl nanti. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how works test new features press copyright contact us creators.

Cara Print Gl Dari Hrmis Tatacara Untuk Print Gl Melalui

Cara Print Gl Dari Hrmis Tatacara Untuk Print Gl Melalui

2. login guna ic dan password hrmis anda. 3. pergi kat menu sebelah kiri, ambil jana egl. 4. kemudian masukkan butiran hospital yang hendak dapatkan rawatan. 5. klik teruskan dan jana egl anda, save sebagai pdf format. anda akan dapat menghasilkan surat guarantee letter seperti di bawah. Cara mendapatkan egl (guarantee letter) dari aps myhrmis egl disebabkan ramai yang tanya tentang gl untuk masuk ke hospital. mari saya kongsikan cara untuk dapatkan guarantee letter (gl) hanya dengan aplikasi di dalam telefon. 1. buka google play store (bagi pengguna android) 2. cari myhrmis egl 3. install aplikasi myhrmis egl 4. buka aplikasi. Demikianlah perkongsian cara membuat myhrmis egl bagi penjawat awam untuk anda diluar sana. mudah bukan! sekarang anda boleh dapatkan surat gl dimana mana dan bila bila masa sahaja. jika artikel ini bermanfaat, sudi sudikanlah tekan butang ‘share’ dibawah ini. p s – jika ada sebarang masalah, bolehlah terus berhubung dengan admin hrmis di.

Cara Kemaskini Rekod Peribadi Di Hrmis

Cara Kemaskini Rekod Peribadi Di Hrmis

Cara Print Gl Dari Hrmis

Cara Print Gl Dari Hrmis

Penyediaan Gl Dalam Hrmis

fungsi myhrmis egl ini adalah untuk memaparkan rekod surat pengesahan diri dan pengakuan pegawai (gl) sebagai myhrmisegl. menjana gl melalui telefon bimbit melalui aplikasi myhrmis egl. boleh install dari play store. semoga bermanfaat. gl ni sebenarnya sangat memudahkan urusan orang yang sakit tau. ⁣ ⁣ kenapa? sebab bila kita guna gl ni:⁣ ⁣ 1. kita boleh video ini sekadar untuk membantu kepada rakan rakan yang belum tahu cara mencetak markah pretasi. view laptops like this amzn.to 3dwmup1 please subscribe if this helps you it helps me : ) here is a quick

Related image with Cara Print Gl Dari Hrmis

Related image with Cara Print Gl Dari Hrmis

Leave A Comment