Uncategorized

Cara Print Gl Dari Hrmis

dokterandalan
Cara Print Surat Gl Dari Hrmis

Cara Print Surat Gl Dari Hrmis

Tatacara untuk print gl melalui hrmis . login hrmis pengurusan saraan, faedah dan ganjaran > pengurusan perubatan > fungsi > penyediaan surat pengesahan diri dan pengakuan pegawai > pemilik kompentensi (klau utk ahli keluarga :heavy check mark: tambah maklumat tanggungan) klik tambah pilih salah 1 nama tanggungan yg terpapar simpan > di nama hospital click…. Download as pdf, txt or read online from scribd. flag for inappropriate content. download now. save save tatacara print gl melalui hrmis for later. 100% (1) 100% found this document useful (1 vote). Cara print gl dari hrmis. kemudian klik di ruangan aplikasi online seperti yang bertanda di bawah. kemudian klik di ruangan aplikasi online seperti yang bertanda di bawah. setelah migrasi dan pengujian selesai pengguna pengguna hrmis dipohon untuk menggunakan hrmis 2 0 sahaja kerana hrmis 1 0 akan ditamatkan perkhidmatannya. Cara print gl kerajaan dengan mudah dan dapatkannya melalui handphone saja dengan menggunakan aplikasi egl hrmis. sekejap je siap!. Hrmis. cara nak print maklumat peribadi dan maklumat perkhidmatan (bertukar masuk dari jabatan sekolah lain) hrmis 2.0 tatacara untuk print gl melalui hrmis….

Cara Print Gl Dari Hrmis

Cara Print Gl Dari Hrmis

Cara jana eguarantee letter(gl)guna hrmis 2.0 bagi yang ingin mendapatkan guarantee letter pula, tidak perlu login hrmis melalui laman utama kerana fungsi ini memerlukan telefon bimbit. pastikan smartphone anda mempunyai aplikasi pdf reader untuk mengelakkan masalah tidak dapat jana egl nanti. 2. login guna ic dan password hrmis anda. 3. pergi kat menu sebelah kiri, ambil jana egl. 4. kemudian masukkan butiran hospital yang hendak dapatkan rawatan. 5. klik teruskan dan jana egl anda, save sebagai pdf format. anda akan dapat menghasilkan surat guarantee letter seperti di bawah. Panduan membuat guarantee letter melalui aplikasi myhrmis egl. berikut kongsikan cara cara untuk dapatkan guarantee letter (gl) di aplikasi myhrmis egl : 1. pertama kali, anda perlu memuat turun (download) aplikasi myhrmis egl di play store atau app store. 2. buka aplikasi myhrmis egl. 3. klik “pengguna kali pertama”. 4.

Cara Print Gl Dari Hrmis Ingin Tahu Cara Print Dari Hp

Cara Print Gl Dari Hrmis Ingin Tahu Cara Print Dari Hp

Penyediaan Gl Dalam Hrmis

fungsi myhrmis egl ini adalah untuk memaparkan rekod surat pengesahan diri dan pengakuan pegawai (gl) sebagai kaedah alternatif menggantikan gl myhrmisegl. gl ni sebenarnya sangat memudahkan urusan orang yang sakit tau. ⁣ ⁣ kenapa? sebab bila kita guna gl ni:⁣ ⁣ 1. kita boleh dapatkan rawatan terbaik cara print ulang reprint struk nota tagihan di kasircuan #kasircuan. video tutorial permohonan tuntutan perjalanan melalui sistem hrmis #kolejkomunitimalaysia #hrmis #jabatanperkhidmatanawam. created by hani inshot: inshotapp share . cikgu boleh follow guide ni. tutorial video unit ict sk telok lipat.

Related image with Cara Print Gl Dari Hrmis

Related image with Cara Print Gl Dari Hrmis

Leave A Comment